طراحي سايت در شيراز

كار در آلمان

كار در آلمان

 

آلمان يكي از كشورهايي است كه به دليل شرايط اقتصادي و بازار كار مناسب مورد توجه متقاضيان زيادي از كشورهاي مختلف در سراسر دنيا جهت كار در آلمان قرار مي گيرد. از جمله جاذبه هاي اين كشور براي مهاجرت افراد حقوق بالا، شرايط شغلي خوب و امنيت شغلي بالا مي باشد كه جوانان زيادي را به خود جذب مي كند. به طور كلي مي توان گفت امروزه آلمان بازار كار بسيار خوبي براي رشته هاي مختلف به خصوص براي مهندسين داشته و همچنين خدماتي كه براي كارمندان خود ارايه مي نمايد و با توجه به نرخ بيكاري بسيار پايين، اين كشور مقصد امني محسوب مي گردد. جهت مهاجرت به اين كشور از طريق ويزاي كاري و كار در آلمان راه هاي متعددي وجود دارند كه به بررسي آنها مي پردازيم.

 

كار در آلمان

 

كار در آلمان - پس از اتمام تحصيلات در اين كشور مشغول به كار شويد

در اين مورد شخص متقاضي كار در آلمان مي تواند قبل از اتمام دوره ي تحصيلي و ابطال ويزاي تحصيلي اش، شغل كاملا مرتبط با رشته ي خود را در سايت هاي كاريابي و يا با پر كردن فرم در شركت هاي مختلف پيدا نمايد، در قوانين اين نوع ويزا براي هر رشته سقف حقوق دريافتي تعيين  گرديده ومتقاضي ميبايست شغلي با همان ويژگي پيدا نموده و ويزاي تحصيلي خود را به ويزاي كاري تبديل نمايد، داشتن مدرك زبان آلماني به پيدا كردن كار بسيار كمك نموده و مفيد خواهد بود.پس از گذشت 4 سال فعاليت كاري در آلمان و پرداخت ماليات به دولت مي تواند درخواست اقامت دائم داده و پس از سه سال تابعيت اين كشوررا دريافت نمايد كه به همين ترتيب براي افراد خانواده اش مي تواند اقامت اين كشور را نيز اخذ كند.

 

كار در آلمان - پيشنهاد كاري (Job offer)

اگر شركت يا كارفرمايي در كشور آلمان به متقاضي كار در آلمان پيشنهاد كاري دهد، شخص حدودا 3 ماه فرصت دارد تا خود را به آلمان رسانده و در صورت تاييد نهايي و گرفتن كار در آلمان مي تواند پس از 4 سال درخواست اقامت دائم دهد. البته پروسه ي اخذ پيشنهاد شغلي به اين آساني نبوده و ابتدا شركت آلماني پست مد نظر را در روزنامه اين كشور آگهي مي كند تا در صورت يافتن فرد آلماني پست را به او دهند ، اگر كسي براي استخدام پيدا نشد سپس چندين بار در اتحاديه اروپا آگهي تكرار شده و باز هم اگر پست خالي ماند، پيشنهاد شغلي به فرد متقاضي كار در آلمان داده مي شود.كه فرد پس از دو سال كاري مستمر مي تواند بلو كارت را اخذ نموده و از طريق آن خانواده ي خود را به آلمان برده، پس از پنج سال به اقامت دائم برسند.

 

كار در آلمان - ويزاي Job seeker  يا جستجوي كار آلمان

متقاضيان كار در آلمان كه مي خواهند براي كار در آلمان اقدام نمايند در صورت داشتن شرايط و صلاحيت لازم مي توانند براي ويزاي جست و جوي كار در آلمان درخواست دهند. پروسه ي اخذ ويزا به اين صورت است كه با توجه به مدرك تحصيلي و سابقه ي كاري شما، فرصتي شش ماهه براي پيدا كردن شغل مد نظر در همان زمينه به شما داده مي شود. در صورتي كه بتوانيد كارفرماي مورد نظرتان را پيدا كنيد مي توانيد در اين كشور بمانيد و پس از حدودا دو سال مي توانيد blue card آلمان را دريافت نماييد.شغل مد نظر خود را مي توانيد از طريق سايت هاي كاريابي و يا ارسال رزومه خود به شركت هايي كه به كارمند نياز دارند پيدا نموده و يكي از گزينه هاي مناسب را انتخاب نماييد.

 

كار در آلمان

 

 كار در آلمان - شرايط كلي

_داشتن حداقل مدرك ليسانس در زمينه ي شغلي مد نظر

_داشتن سابقه ي كاري حداقل 3 تا 5 سال مرتبط با مدرك تحصيلي

_سن زير 40 سال

_مدرك زبان آلماني B1 يا آيلتس 6 (اگر شغل مد نظرشان به زبان انگليسي ارائه شود)

_گردش حساب مالي كه مبلغ دقيق آن در سايت سفارت درج شده است

 

كار در آلمان - خود اشتغالي

طبق قوانين دولتي مهاجرت در كشور آلمان شما مي توانيد از طريق خود اشتغالي و كار در آلمان به اقامت برسيد. مي توان گفت زماني با ويزاي خود اشتغالي شما موافقت مي شود كه به حيطه و زمينه ي شغلي شما در آن كشور نياز باشد يا طرح اقتصادي (بيزينس پلن) مناسبي ارائه نماييد. حتي اگر خود اشتغالي از طريق يك شغل عادي مانند تاسيس هايپر ماركت باشد بايستي تاثيرات مثبتي كه در منطقه ي مد نظر به همراه دارد و حساب مالي قوي پشتوانه ي طرح در نظر گرفته شود.

عواملي كه بر اخذ ويزاي خود اشتغالي جهت كار در آلمان تاثير گذارند عبارتند از:

_تجارب و سوابق كاري فرد متقاضي كار در آلمان

_مقدار سرمايه پشتوانه(كه به توجه به فيلد كاري شخص متقاضي و ميانگين هزينه هاي آن تخصص در همان برهه ي زماني تعيين مي گردد)

_عملي شدن طرح ارائه شده ي شخص متقاضي كار در آلمان

_تاثيري كه بر اقتصاد آن منطقه دارد

_نو آوري و تازگي ايده ي داده شده

_ميزان تاثير طرح بر استخدام و كار منطقه

_نياز منطقه اي به آن شغل

در قوانين كار در آلمان و مهاجرت به آلمان از طريق خود اشتغالي تا قبل از سال 2012 بايد 5 نفر آلماني را استخدام مي كرديد تا بتوانيد شرايط لازمه را داشته باشيد، كه اين قانون برداشته و همچنين نيازي به دانستن زبان آلماني نداريد مي توان گفت هيچ زمان مهاجرت به آلمان از طريق خود اشتغالي به اين آساني نبوده است.

مراحل اخذ ويزاي خود اشتغالي جهت كار در آلمان:

جهت كار در آلمان و اخذ ويزاي خود اشتغالي ابتدا طرح توجيهي اقتصادي خود را ارائه مي دهيد و حساب بانكي پشتوانه ي طرح، همچنين هدفتان براي پيگيري و ادامه ي طرح را به سفارت اعلام مي كنيد. اگر با طرح شما موافقت و ويزا براي شما صادر گرديد براي ثبت شركت اقدام مي كنيد كه در صورت نداشتن اقامت موقت اين كشور طبق قوانين جاري اين كشور نمي توانيد حساب بانكي داشته و در نتيجه ثبت شركت نماييد؛ بنابراين بايد از يك شخص آلماني كمك بگيريد كه ما براي حل اين مشكل راه حل مناسب به شما ارائه خواهيم نمود.

اگر فرد متقاضي كار در آلمان دانشجوي يكي از دانشگاه هاي خوب دولتي كه مورد تاييد دولت آلمان مي باشد بوده و يا به عنوان پژوهشگر شناخته شده و فارغ التحصيل شده باشد با تصميم مستقيم سفارت و كنسولگري اين كشور مي تواند ويزاي خود اشتغالي را جهت كار در آلمان بدون گذراندن مراحل ذكر شده ي قبلي دريافت نمايد و مرتبط با رشته ي تحصيلي خود تحقيقات خود را در اين كشور پيگيري نمايد.

 

كار در آلمان - تخصص

اگر قصد داريد از طريق تخصص جهت كار در آلمان به اين كشور مهاجرت نماييد نياز به داشتن حداقل مدرك كارشناسي از دانشگاه ها و موسسات مورد تاييد كشور آلمان مي باشيد. همچنين تسلط به زبان آلماني در سطح B1 كه نشان دهنده ي توانايي شما در برقراري ارتباط است. مورد ديگر داشتن سابقه ي كاري حداقل سه سال در زمينه ي رشته ي تحصيلي تان و درخواست براي نيروهاي متخصص در رشته هاي مورد نياز(رشته هايي كه كمبود نيروي كار دارند مانند علوم طبيعي/رياضي/مهندسي كامپيوتر و...) يا رشته هاي خاص و سن شخص متقاضي كار در آلمان كه مي بايست كمتر از 42 سال باشد مد نظر است.



كار در آلمان - اخذ ويزاي كاري آلمان (blue card)

متقاضيان كار در آلمان كه از طريق پيشنهاد كاري(job offer) يا ويزاي جست و جوي كار وارد اين كشور مي شوند مي توانند از طريق اخذ بلو كارت در اين كشور مانده و اقامت دائم آلمان را به دست آورند. اين روش كه با الهام از گرين كارت آمريكا و پرچم اتحاديه اروپا كه به رنگ آبي است كارت آبي ناميده شد جذب نيروهاي متخصص غير اروپايي كه دركشور با كمبود نيروي كاري آن ها مواجه هستند مي باشد و در واقع مي توان گفت در بلو كارت كارفرمايان ملزم به پيشنهاد كار به يك فرد آلماني براي پست هاي خالي نبوده و مي توانند به طور مستقيم به متخصصين خارجي پست مد نظر را محول كنند.

شخص متقاضي كار در آلمان بايد قرارداد كاري با يك كارفرماي آلماني را به سفارت ارائه داده و در اين قرارداد حداقل درآمد سالانه 45000 يورو باشد، متخصصين و نيروهايي كه در ليست مشاغل مورد نياز قرار دارند مي توانند با حقوق 35000 يورو در سال نيز براي اخذ كارت آبي اقدام نمايند.سابقه ي كاري فرد مورد نظر تاثير زيادي در اخذ ويزا در اين نوع مهاجرت خواهد داشت، مدرك تحصيلي شخص نيز نبايد پايين تر از ليسانس باشد، همچنين سن فرد متقاضي بهتر است كمتر از 45 سال باشد زيرا در روند اخذ ويزا از سفارت مشكل سازخواهد بود.
 


كار در آلمان - مشاغل مورد نياز در آلمان

_مهندس مكانيك
_مهندس فناوري اطلاعات
_مهندس خودرو و فلزات
_مهندس برق
_مهندس جوش
_مهندس الكترونيك
_مهندس ساختمان
_مهندس اتوماسيون صنعتي
_ارتوپد
_مهندس رباتيك
_لوكوموتيوران
_سنگ تراش
_توانبخش
_برنامه نويس
_متخصص بهداشت و درمان
_پرستار
_راننده ي لوكوموتيو
_كارگر فلز و جوشكار
_لوله كش، تهويه مطبوع
_مكاترونيك
_مهندس اتوماسيون

 

كار در آلمان - ثبت شركت

تمامي علاقه مندان به كار در آلمان و راه اندازي كسب و كار و اخذ اقامت در كشور آلمان مي توانند از طريق ثبت شركت به اين هدف خود دست يابند. يكي از خصوصيات منحصر به فرد ثبت شركت در اين كشور عدم نياز به شريك يا سهام دار خارجي (آلماني) مي باشد كه اين امكان را براي شخص فراهم مي سازد كه مالكيت تمام سهام را از آن خود كند.مدرك تحصيلي شخص متقاضي مي بايست ليسانس به بالا بوده و سن وي زير50 سال باشد، در ادامه مبالغ لازم براي سرمايه گذاري را ذكر خواهيم نمود.
 

از ديگر مزاياي ثبت شركت جهت كار در آلمان مي توان به موارد زير اشاره نمود:

_گزينه هاي شغلي متعدد 

_استفاده از حق ارتباط با ساير كشورهاي دنيا به عنوان يك شركت آلماني 

_فرصت استفاده از مزايا و شركت در مناقصات شركت هاي سراسر دنيا

_حساب بانكي در ديگر كشورها بدون ماليات

_استفاده از وام هاي تجاري با بهره هاي بسيار پايين

_عدم وجود محدوديت در نوع فعاليت شركت

_اعتبار شغلي بالا

 

جهت اخذ ويزاي اقامت از طريق ثبت شركت جهت كار در آلمان بايستي مدارك زير را تهيه نماييد:

_طرح تجاري شما(بيزينس پلن)

_مدارك حساب مالي شما

_تجارب پيشين شما در تجارت

_تاثيرات كسب و كار شما بر اقتصاد اين كشور

 

 لازم به ذكر است كار در آلمان و ثبت شركت براي مبالغ بالاي 250.000 يورو درخواست اقامت نيازي به بيزينس پلن نخواهد داشت.

يكي از رايج ترين نوع ثبت شركت جهت كار در آلمان، ثبت شركت با مسئوليت محدود مي باشد كه براي شروع كار شخص متقاضي كار در آلمان بايد حداقل 25 هزار يورو هزينه كند.قالب اين نوع شركت دولتي بوده و بايد حداقل5 نفر اعضا داشته باشد و كمترين سرمايه براي راه اندازي اين نوع شركت 50 هزار يورو است.

نوعي ديگر از ثبت شركت در آلمان جهت كار در آلمان، تاسيس شعبه اي از شركت كشور مبدا مي باشد كه در واقع مي توان گفت شعبه اي آلماني از شركت اصلي در اروپاست. در اين مورد حداقل سرمايه در نظر گرفته نمي شود و تمامي حقوق شركت وابسته به شركت مادر در ايران است.

شركت هاي انعطاف پذير نوع ديگري از شركت ها جهت كار در آلمان مي باشند كه توسط دو يا چند نفر اداره مي شوند واز نظر نوع كسب و كار نيز مي تواند هنر شخص يا مهارت خاص فردي  يا ارائه خدمات باشد.

و در انتها شركت هاي تجاري بازرگاني جهت كار در آلمان كه توسط چند شريك طبق قرارداد خاصي اداره مي شوند ومي توانند خدمات خاص و يا مهارت هايي را براي عرضه به افراد ارائه دهند.

 

 

 كار در آلمان براي ايرانيان و ويزاي كار

آلمان كشور فرصت هاست و نه تنها براي مردم كشورخود بلكه براي مهاجران نيز سرشار ازموقعيت هاي مناسب مي باشد، بنابراين شانس كاردراين كشور به ايرانياني تعلق مي گيرد كه صلاحيت هاي لازم را از لحاظ مدرك تحصيلي، تجربه ي كاري،سن و زبان آلماني داشته باشند و ازطريق اخذ ويزا مي توانند فرصت كار در آلمان و ماندن و اخذ اقامت دائم را داشته باشند.در اين ميان افرادي كه شرايط لازمه را نداشته باشند بهتراست اقدام نكنند.

 

هزينه ويزاي كار در آلمان

براي اخذ ويزاي جست و جوي كار آلمان شما نياز به پرداخت وجهي جهت رزرو نوبت سفارت خواهيد داشت و غير از اين مورد پرداختي نخواهيد داشت ،زيرا اين فرصت شش ماهه به تمامي افراد واجد شرايط به صورت رايگان تعلق مي گيرد، همچنين در ويزاي پيشنهاد كاري (جاب آفر) معمولا پر كردن فرم استخدام شركت ها رايگان بوده و نياز به پرداخت هزينه نمي باشد.

 


مقايسه آلمان با ساير كشورها

در مقايسه با ويزاي كاري كانادا و استراليا و ساير كشورهاي اروپايي شرايط راحت تري داشته و بدون نياز به مدرك زبان مي توان اقدام نمود كه بديهي است شانس بيشتر نصيب كساني مي شود كه تسلط بيشتري بر روي زبان آلماني يا انگليسي دارند، همچنين شانس بيشتري براي پيدا كردن كار خواهيد داشت.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۰۳:۲۸ توسط:حامد نظرزاده موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :