طراحي سايت در شيراز

سرمايه گذاري كانادا

سرمايه گذاري كانادا

 

 

اولين و مهم ترين نكته درباره سرمايه گذاري كانادا اين است كه در حال حاضر اين روش مهاجرتي بسته شده و فقط به چند استان محدود مي باشد.

افرادي كه داراي ميزان سرمايه بالا، تجربه مديريتي و بيزينسي هستند مي توانند براي سرمايه گذاري كانادا اقدام كنند.

متقاضي سرمايه گذاري كانادا جهت گرفتن اقامت براي خود و خانواده اش مي بايست مبلغ 800 هزار دلار كانادا را به مدت 5 سال در برنامه فدرال (به غير از استان كبك) سرمايه گذاري كند. اين روش داراي تضمين كامل بوده و دولت فدرال بعد از بازه 5 ساله تمام پول را (بدون سود) به سرمايه گذار باز مي گرداند. ضمناً فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا نيازي به داشتن مدرك زبان ندارد و جالب است بدانيد كه تعهدي در قبال تاسيس بيزينس نيز نخواهد داشت.

در روش ديگر متقاضي سرمايه گذاري كانادا مي تواند به جاي 800 هزار دلار، 180 هزار دلار كانادا سرمايه گذاري كند و از مزاياي اين روش برخوردار گردد با اين تفاوت كه اگر متقاضي سرمايه گذاري كانادا استفاده از طرح 180 هزار دلاري را انتخاب كند بايد در نظر داشته باشد كه اين مبلغ ثابت نيست و بر اساس تغيير نرخ بهره بانكي دچار تغيير مي شود و نكته ديگر اين كه اين پول غير قابل بازگشت است.

 

سرمايه گذاري كانادا

 

شرايط سرمايه گذاري كانادا

- داشتن حداقل 1 ميليون و 600 هزار دلار كانادا بعنوان دارايي خالص جهت سرمايه گذاري كانادا كه مي تواند شامل اموال منقول و غير منقول شود و حداقل 6 ماه از تاريخ تملك آن گذشته باشد. هيچ اجباري براي انتقال تمام دارايي ها جهت سرمايه گذاري كانادا به اين كشور وجود ندارد. جهت سرمايه گذاري كانادا در استان كبك بخشي از دارايي فرد سرمايه گذار مي تواند به نام شخص ديگري مثل همسرش باشد.

- متقاضي سرمايه گذاري كانادا مي تواند هرجاي ديگري به غير از استان كبك را به عنوان مقصد انتخاب كند. دليل اين مسئله آن است كه دولت فدرال كبك برنامه سرمايه گذاري مخصوص به خود را به متقاضيان مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري ارائه مي كند. جهت كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه مطلب مربوط به مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري كبك را مطالعه نماييد.

- داشتن تجربه مديريتي جهت سرمايه گذاري كانادا به ميزان حداقل دو سال در بازه 5 سال قبل از درخواست سرمايه گذاري كانادا كه خود شامل دارا بودن سِمت مديريت شركت هاي توليدي و خدماتي و يا ارائه ميزان ماليات پرداخت شده و مدارك بيمه اي افراد تحت استخدام خود مي شود. يا در حالتي ديگر فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا مي تواند مداركي ارائه دهد كه نشانگر مديريت وي بصورت تمام وقت با داشتن حداقل دو كارمند باشد.

- سن، ميزان تحصيلات، ميزان تجربه، قابليت سازگاري و داشتن مهارت زبان همگي در تصميم گيري براي سرمايه گذاري كانادا مورد توجه زيادي قرار خواهند گرفت. اما داشتن مدرك زبان انگليسي و فرانسه جهت سرمايه گذاري كانادا الزامي نيست.
يكي ديگر از روش هاي سرمايه گذاري كانادا اقدام در برنامه هاي استارت آپ است كه اخيراً توجه زيادي را به خود جلب كرده است. در اين برنامه افراد متقاضي ويزاي استارت آپ كانادا مي بايست يك صندوق سرمايه را (كه خود دولت كانادا آنها را تعيين مي كند) به عنوان پشتيبان طرح استارت آپ خود برگزينند و بايد حداقل از يكي از روش هاي سه گانه زير جهت شروع پروسه اقدام كنند:
1. درصورتي كه فرد سرمايه گذار از طريق صندوق سرمايه ونچر (Venture capital fund) اقدام به سرمايه گذاري كند، حداقل 200 هزار دلار كانادا را به اين منظور بايد تسليم صندوق مورد نظر كند.
2. درصورتي كه فرد سرمايه گذار از طريق گروه سرمايه گذاري انجل (Angel investor group) اقدام به سرمايه گذاري كند، حداقل 75 هزار دلار كانادا را به اين منظور بايد تسليم صندوق مورد نظر كند.
3. درصورتي كه طرح استارت آپ فرد متقاضي در يكي از مراكز رشد كسب و كار (Business Incubator) پذيرفته شود، وي نيازي به تسليم هزينه نخواهد داشت و مركز به پرورش و ارتقاي طرح كمك خواهد كرد. نكته قابل توجه در اين مورد آن است كه طرح بيزينسي و استارت آپ افراد متقاضي حتماً مي بايست مورد قبول واقع شود و ارزش آن به مركز رشد جهت پرورش به اثبات برسد.
 

سرمايه گذاري كانادا – برنامه استاني

اين روش مهاجرت به كانادا به متقاضيان اين امكان را مي دهد كه در برنامه هايي غير از برنامه هاي فدرال دولتي  در برنامه هاي استاني شركت كنند. هر استان بصورت سالانه ليستي از تعدادي از مشاغل و شرايط براي پذيرش تعداد محدودي مهاجر تعيين مي كند كه نسبت به روش هاي ديگر مهاجرت به كانادا گاهاً راحت تر و سريعتر انجام مي شود. در ادامه با برخي از روش هاي استاني جهت سرمايه گذاري كانادا آشنا مي شويم.

 

سرمايه گذاري كانادا

 

سرمايه گذاري كانادا - استان كبك

استان كبك با جمعيتي در حدود 8.5 ميليون نفر در شرق كانادا واقع شده است. مركز اين استان شهر كبك و شهر مهم ديگر اين استان، مونترال مي باشد. جمعيت اين استان غالبا به زبان فرانسوي صحبت مي كنند. روش سرمايه گذاري استان كبك كه يكي از آسان ترين و مطمئن ترين روش هاي مهاجرت به كانادا مي باشد همه ساله پذيراي تعداد زيادي مهاجر از سراسر دنيا به كانادا است. در اين روش فرد متقاضي مهاجرت استاني كبك به همراه خانواده اقامت دائم كانادا را دريافت مي كند و در هر نقطه از كانادا كه بخواهد مي تواند زندگي كند. اين برنامه به افراد مشغول در حرفه هايي مانند پزشكي، جراحي و داروسازي؛ وكلاي دادگستري؛ مالكان هتل ها و شركت هاي معتبر و مديران ارشد شركت هاي دولتي و خصوصي و چند حرفه ديگر توصيه مي شود.

مزاياي سرمايه گذاري در استان كبك:

1. اخذ اقامت دائم كانادا براي خود فرد و خانواده وي

2. سرمايه گذاري بدون ريسك

3. داشتن مدرك زبان فرانسه (متوسط رو به پيشرفته) مزيت بسيار بزرگي محسوب مي شود.

4. اين برنامه نسبت به برنامه هاي ديگر زمان بسيار كمتري مي برد و تقريبا بدون فوت وقت انجام مي پذيرد.

ميزان سرمايه خالص فرد: 2 ميليون دلار كانادا

5. فرد سرمايه گذار الزامي به راه اندازي شغل يا كارآفريني در كبك ندارد.

ميزان سرمايه مورد نياز جهت سرمايه گذاري كانادا: 1 ميليون و 200 هزار دلار كانادا

در اين روش جهت سرمايه گذاري كانادا مي بايست يك بانك معتبر كانادايي بين فرد سرمايه گذار و دولت كانادا به عنوان واسطه عمل نمايد. همچنين فرد متقاضي سرمايه گذاري كبك مي بايست سوابق مديريتي خود را نيز نشان دهد. در همين راستا وي بايد در بازه 5 سال قبل از اقدام حداقل به مدت دو سال به صورت فعال در سمت مدير يا مديريت ارشد در زمينه هاي كشاورزي، تجارت و صنعت مشغول به فعاليت بوده باشد. افراد پس از اخذ اقامت از حقوق شهروندي مانند بيمه و تحصيل رايگان بهره مند خواهند شد.

* بدون نياز به داشتن مدرك زبان.
* در اين برنامه سن افراد ملاك عمل قرار نمي گيرد و افراد بالاي 18 سال مي توانند در اين برنامه اقدام كنند. اما به اين نكته بايد توجه داشت كه سنين پس از 35 سال و تا سقف 47 سال از امتيازات لازم براي احراز شرايط مي كاهد.
* افراد در اين برنامه نيازي به ارائه مدرك تحصيلات عاليه ندارند؛ هر چند داشتن حداقل يك مدرك تحصيلي و ارائه آن در فرم هاي مربوطه و پيوست مدارك آن تاثير مثبت خود را در روند پرونده نشان خواهد داد.

 

سرمايه گذاري كانادا - استان بريتيش كلمبيا

استان بريتيش كلمبيا غربي ترين استان كاناداست كه لز جنوب با ايالات متحده آمريكا نيز داراي مرز مشترك است. اين استان در حاشيه اقيانوس آرام قرار داشته و به داشتن آب و هواي عموماً سرد و برفي مشهور است. حدود 5 ميليون نفر در اين استان زندگي مي كنند. بزرگترين شهر اين استان شهر ونكوور و مركز آن شهر ويكتوريا مي باشد. شرايط سرمايه گذاري كانادا در استان بريتيش كلمبيا را با هم مرور مي كنيم.

ميزان سرمايه خالص فرد: 400 هزار تا 800 هزار دلار كانادا

ميزان سرمايه مورد نياز جهت سرمايه گذاري: 200 هزار تا 500 هزار دلار كانادا جهت خريد يك بيزينس فعال در  ونكوور يا شهرهاي اطراف آن.

نكته: مزيت سرمايه گذاري كانادا در اين استان اين است كه بريتيش كلمبيا تنها استاني است كه در همان ابتداي شروع پروسه به افراد مجوز كار اعطا مي كند.

 

الزامات سرمايه گذاري كانادا در استان بريتيش كلمبيا:

* داشتن مدرك زبان (مدرك آيلتس با حداقل نمره 5)

* داشتن بيزينس پلن

* داشتن مدارك تحصيلات تكميلي

* ايجاد اشتغال براي حداقل سه نفر كانادايي

* فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا در اين استان بايد حتما بصورت دائم در محل سرمايه گذاري حضور داشته باشد.

 

سرمايه گذاري كانادا - استان ساسكاچوان

حداقل ميزان سرمايه خالص فرد: 500 هزار دلار كانادا

حداقل ميزان سرمايه مورد نياز جهت سرمايه گذاري: 300 هزار دلار كانادا جهت خريد يك بيزينس فعال در 

در اين شهرهاي ساسكتون و رجينا، و 200 هزار دلار كانادا جهت راه اندازي بيزينس در مناطق ديگر.

نكته: در صورتي كه ميزان مبلغ سرمايه گذاري كانادا بيشتر از يك ميليون دلار كانادا باشد، مالكيت كل آن در اختيار خود فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا خواهد بود. در غير اين صورت يعني در صورت سرمايه گذاري كمتر از يك ميليون دلار كانادا حداقل يك سوم از مالكيت بيزينس بايد به دولت فدرال كانادا واگذار گردد.

 

روش اول سرمايه گذاري كانادا در اين استان: سرمايه گذاري در رشته كشاورزي.

ميزان سرمايه خالص: حداقل 500 هزار دلار كانادا كه لازم نيست كل آن در كانادا موجود باشد.

ميزان سرمايه مورد نياز جهت شروع برنامه: 75 هزار دلار كانادا.

 

روش دوم سرمايه گذاري كانادا در اين استان: سرمايه گذاري در رشته هاي غير كشاورزي

ميزان سرمايه خالص: حداقل 500 هزار دلار كانادا كه لازم نيست كل آن در كانادا موجود باشد.

ميزان سرمايه مورد نياز جهت شروع برنامه: 300 هزار دلار كانادا و طبق بيزينس پلن برنامه مهاجرت استاني.

 

الزامات سرمايه گذاري كانادا در استان ساسكاچوآن:

* اعلام علاقه مندي از طريق فرم EOI

* داشتن حداقل 3 سال سابقه مديريتي در بازه زماني 5 سال قبل از اقدام

* در هر دو روش فرد متقاضي بايد مدرك زبان آيلتس حداقل با نمره 5 ارائه كند.

* در همه روش ها فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا بايد به صورت دائم در محل سرمايه گذاري حضور داشته باشد.

* ايجاد اشتغال براي حداقل 3 نفر كانادايي يا افراد مقيم دائم اين كشور

 


سرمايه گذاري كانادا - استان هاي نوااسكوشيا و نيوبرانزويك

ميزان سرمايه خالص: حداقل 600 هزار دلار كانادا (بصورت ملك يا پول نقد) كه لازم نيست كل آن در كانادا موجود باشد و حداقل 300 هزار دلار آن بايد قابليت تبديل به نقد را داشته باشد.

حداقل ميزان مورد نياز جهت سرمايه گذاري كانادا: 250 هزار دلار كانادا.

شرط اقدام براي اخذ اقامت كانادا در روش سرمايه گذاري كانادا آن است كه فرد بايد ويزاي كار دريافت كرده و تعهداتي كه دولت بر عهده وي قرار ميدهد را به نحو احسنت انجام دهد.

 

الزامات سرمايه گذاري كانادا در استان هاي نوااسكوشيا و  نيوبرانزويك

* در هر دو استان فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا بايد مدرك زبان آيلتس حداقل با نمره 5 ارائه كند.

* فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا بايد بين 22 تا 55 سال سن داشته باشد.

* در هر دو استان فرد بايد به صورت دائم در محل سرمايه گذاري حضور داشته باشد.


سرمايه گذاري كانادا - استان منيتوبا

ميزان سرمايه خالص: حداقل 500 هزار دلار كانادا (بصورت ملك يا پول نقد) كه لازم نيست كل آن در كانادا موجود باشد.

ميزان سرمايه مورد نياز جهت شروع برنامه سرمايه گذاري كانادا: 250 هزار دلار كانادا در شهر وينيپگ و يا 150 هزار دلار كانادا در شهرهاي ديگر اين استان.

شرط اقدام براي اخذ اقامت كانادا در روش سرمايه گذاري كانادا در اين استان آن است كه فرد بايد ويزاي كار دريافت كرده و تعهداتي كه دولت بر عهده وي قرار مي دهد را به نحو احسنت انجام دهد.

 

الزامات سرمايه گذاري كانادا در استان منيتوبا:

* در اين روش فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا بايد مدرك زبان آيلتس حداقل با نمره 5 ارائه كند.

* در اين روش فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا بايد به صورت دائم در محل سرمايه گذاري حضور داشته باشد.

 

سرمايه گذاري كانادا - استان اونتاريو

ميزان سرمايه خالص: حداقل 800 هزار دلار كانادا

حداقل ميزان مورد نياز جهت سرمايه گذاري: 500 هزار دلار كانادا.

نكته: در اين روش سرمايه گذاري كانادا ابتدا يك ويزاي كار دو ساله به فرد داده مي شود كه در مهلت آن فرد مي تواند بيزينس خود را راه اندازي كند و به سوددهي برساند. متقاضي سرمايه گذاري كانادا در طول اين مدت به مدت حداقل 9 ماه بايد بصورت مداوم در استان حضور داشته باشد.

 

الزامات سرمايه گذاري كانادا در استان اونتاريو:

* اعلام علاقه مندي از طريق فرم EOI

* داشتن حداقل 3 سال سابقه مديريتي در بازه زماني 5 سال قبل از اقدام

* فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا بايد مدرك زبان آيلتس حداقل با نمره 5 ارائه كند.

* در همه روش ها فرد متقاضي سرمايه گذاري كانادا بايد به صورت دائم در محل سرمايه گذاري حضور داشته باشد.

* ايجاد اشتغال براي حداقل 2 نفر كانادايي يا افراد مقيم دائم اين كشور

* متقاضي سرمايه گذاري كانادا طي 12 ماه قبل از درخواست بايد از اين استان بازديد داشته باشد.

 

 

البته لازم به ذكر است كه روش هاي سرمايه گذاري كانادا نياز به برنامه ريزي دقيق و انجام مشاوره هاي منظم و مداوم در طول پروسه پرونده تا حصول نتيجه دارد. در همين راستا، مشاورين مجرب موسسه مهاجرتي آينده سازان مهر و آينده سازان ايرانيان همواره پشتيبان شما جهت سرمايه گذاري كانادا خواهند بود.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۰۹:۵۶ توسط:حامد نظرزاده موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :