طراحي سايت در شيراز

كار در آلمان

كار در آلمان

آلمان يكي از كشورهايي است كه به دليل شرايط اقتصادي و بازار كار مناسب مورد توجه متقاضيان زيادي از كشورهاي مختلف در سراسر دنيا جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار قرار مي گيرد. جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار راه هاي متعددي وجود دارند كه به بررسي آنها مي پردازيم :

 

مهاجرت به آلمان از طريق كار

 

پس از اتمام تحصيلات در اين كشور مشغول به كار شويد

در اين مورد شخص متقاضي مهاجرت به آلمان از طريق كار  مي تواند قبل از اتمام دوره ي تحصيلي و ابطال ويزاي تحصيلي اش، شغل كاملا مرتبط با رشته ي خود را پيدا كند و ويزاي تحصيلي خود را به ويزاي كاري تبديل نمايد، كه پس از گذشت 4 سال كاري و پرداخت ماليات به دولت مي تواند درخواست اقامت دائم دهد.

 

پيشنهاد كاري(Job offer) جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار

اگر شركت يا كارفرمايي در كشور آلمان به متقاضي مهاجرت به آلمان از طريق كار پيشنهاد كاري دهد، شخص حدودا 3 ماه فرصت دارد تا خود را به آلمان رسانده و در صورت تاييد نهايي و گرفتن كار مي تواند پس از 4 سال درخواست اقامت دائم دهد، كه پروسه ي اخذ پيشنهاد شغلي به اين آساني نبوده و ابتدا شركت آلماني پست مد نظر را در روزنامه اين كشور آگهي مي كند تا در صورت يافتن فرد آلماني پست را به او دهند ، اگر كسي براي استخدام پيدا نشد سپس چندين بار در اتحاديه اروپا آگهي تكرار شده و باز هم اگر پست خالي ماند پيشنهاد شغلي به فرد متقاضي مهاجرت به آلمان از طريق كار داده مي شود.

 

ويزاي Job seeker  يا جستجوي كار جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار

متقاضيان مهاجرت به آلمان از طريق كار كه مي خواهند براي كار در آلمان اقدام نمايند در صورت داشتن شرايط و صلاحيت لازم جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار مي توانند براي ويزاي جست و جوي كار درخواست دهند. پروسه ي اخذ ويزا به اين صورت است كه با توجه به مدرك تحصيلي و سابقه ي كاري شما، فرصتي شش ماهه براي پيدا كردن شغل مد نظر در همان زمينه جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار به شما داده مي شود. در صورتي كه بتوانيد كارفرماي مورد نظرتان را پيدا كنيد مي توانيد در اين كشور بمانيد و حدودا دو سال پس از مهاجرت به آلمان از طريق كار مي توانيد   blue card آلمان را دريافت نماييد.

 

مهاجرت به آلمان از طريق كار

 

مدارك لازم جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار

_ داشتن حداقل مدرك ليسانس در زمينه ي شغلي مد نظر جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار

_ داشتن سابقه ي كاري حداقل 3 تا 5 سال مرتبط با مدرك تحصيلي جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار

_ سن زير 40 سال جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار

_ مدرك زبان آلماني يا آيلتس (اگر شغل مد نظرشان به زبان انگليسي ارائه شود) جهت مهاجرت به آلمان از طريق كار

 

مطالعه مطالب زير نيز به شما پيشنهاد مي گردد :

مهاجرت به اتريش از طريق كار

مهاجرت به هلند از طريق كار

 

كليدواژه ها : مهاجرت به آلمان از طريق كار , كار در آلمان براي ايرانيان , پذيرش نيروي كار در آلمان , شرايط كار در آلمان براي ايرانيان , كار در آلمان براي پناهندگان , تجربه كار در آلمان , ويزاي كار آلمان 2018 , مراحل دريافت ويزاي كار آلمان , قانون جديد كار در آلمان , ويزاي جستجوي كار آلمان , ويزاي كار آلمان , ويزاي جست و جوي كار آلمان , ويزاي job seeker آلمان , مهاجرت به المان از طريق كار پرستاري , مهاجرت به آلمان از طريق كاريابي , مهاجرت به آلمان از طريق كارآفريني , مهاجرت به المان از طريق كار , شرايط مهاجرت به آلمان از طريق كار , مهاجرت به آلمان از طريق بلو كارت , كار در آلمان 2019 , كار در آلمان وزارت كار , كار در آلمان براي پناهندگان , جاب سيكر آلمان , شرايط جاب سيكر آلمان , ويزاي جاب سيكر آلمان , شرايط ويزاي جاب سيكر آلمان , تجربه ويزاي جاب سيكر آلمان , جستجوي كار در آلمان , جست و جوي كار در آلمان , ويزا جستجو كار آلمان , مدارك مورد نياز براي ويزاي جستجوي كار آلمان , كار در آلمان بدون مدرك دانشگاهي


برچسب: مهاجرت به آلمان از طريق كار , كار در آلمان براي ايرانيان , پذيرش نيروي كار در آلمان , شرايط كار در آلمان براي ايرانيان , كار در آلمان براي پناهندگان , تجربه كار در آلمان , ويزاي كار آلمان 2018 , مراحل دريافت ويزاي كار آلمان , قانون جديد كار در آلمان , ويزاي جستجوي كار آلمان , ويزاي كار آلمان , ويزاي جست و جوي كار آلمان , ويزاي job seeker آلمان , مهاجرت به المان از طريق كار پرستاري , مهاجرت به آلمان از طريق كاريابي , مهاجرت به آلمان از طريق كارآفريني،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۶:۵۲ توسط:حامد نظرزاده موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :